Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след срещата в Министерството

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след срещата в Министерството
Коментари Харесай

Филипов: Обжалването е абсурдно! Със сигурност ЦСКА ще има нов стадион!

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва след срещата в Министерството на финансите. 

Той дефинира жалбата против реконструкцията на " Армията " като " неуместна ".

" Това е много положително начало, ползотворна среща. Министърът се срещна с доста от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща от ден на ден внимание на спорта в България.

Обжалването за стадиона е неуместно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето предпочитание е да не се забавя стартирането на градежа, тъй като всяко едно закъснение води до оскъпяването на стадиона. Всички желаеме по най-бързия метод ЦСКА да има нов прекрасен стадион. Този стадион не е единствено от голяма важност за ЦСКА, само че и за необятната общност.

Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за периода, който ще ни отнеме това закъснение.

Феновете импулсивно взимат решение. Всички чакахме в понеделник да получим позволение и да се разгласи, че почваме градеж. Една неуместна тъжба стопира този план. Не мога да схвана по какъв начин една тъжба може да стопира такова значимо нещо да се случи ", сподели Филипов пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР